Categorii

Produse vizualizate

Ulei de in cu Omega 3 200 ml

Ulei de in cu Omega 3, 200 ml. Uleiul de in este un produs 100% natural și obținut prin presare la rece, astfel nu i se pierd calitățile, în speță conținutul ridicat de lecitină și vitamina D.

Mai multe detalii

10,90 Lei cu TVA

UL111

16 alte produse din aceeași categorie:

Omul modern suferă un dezechilibru nutrițional cauzat de ingerarea unor cantități însemnate de substanțe chimice (coloranți, conservanți) printr-un regim alimentar bogat în produse foarte rafinate și în produse de origine animală.

Uleiul de in reglează acest dezechilibru, căci, în alimentația modernă el este cea mai importantă sursă de acid alfa linoleic OMEGA 3, factorul de bază în echilibrul hormonal al organismului uman.


El are efecte pozitive asupra tensiunii arteriale , scăderii colesterolului, constipației rebele, imunodepresiei, psoriazisului, eczemelor, arsurilor, precum și un rol important în prevenirea atacurilor de cord, accidentelor cerebrovasculare. Incudeți pur și simplu uleiul de in în alimentația cotidiană.

O cură trebuie să conțină minim 3 linguri/zi înainte de mese. Pentru a acționa pozitiv asupra sănătății dvs. uleiul de in este obținut prin presare la rece, fără conservanți chimici.



Contine : OMEGA 3, linoleina, acizi grasi (linoleic,  izolinoleic ,oleic si arahidonic) este  foarte bogat in vitamina E, avand efecte calmante si cicatrizante.
Administrat in doze zilnice de 2-3 lingurite, are efecte benefice in tratamentele calculozei renale, cistita, colita, constipatie.

 Se poate folosi in alimentatie, preparat cu branza dulce de vaci, astfel: intr-o cana de ceai se amesteca bine o lingura de ulei de in cu trei linguri de branza dulce de vaca pana amestecul capata consistenta untului . Acest amestec se poate consuma ca atare sau in diferite combinatii . Intr-o lucrare aparuta si in traducere romaneasca, Dr.  Johanna Budwing recomanda uleiul de in impreuna cu acest preparat in dietele pentru prevenirea si combaterea cancerului.


Uleiul de in poate fi folosit in dermato-cosmetica,  pentru tratarea ulcerelor cutanate,  a  arsurilor, ranilor, ecze-melor, abceselor, furunculelor.


Uleiul de seminţe de in este 100 % natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi graşi Omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţialiOmega 3 şi Omega 9. Toţi aceşti aminoacizi au un rol primordial în refacerea celulară, fiind foarte utili în diverse afecţiuni. Proteina din uleiul de seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari pentru menţinerea unui organism puternic şi sănătos. ( http://cristian-adevaruldepretutindeni.blogspot.com/2008/08/uleiul-de-semine-de-in.html )


Uleiurile presate la rece sunt uleiuri nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate sşi santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substane nutritive si au un gust placut, culoare, vâscozitate şi aroma aparte. Alaturi de substante minerale valoroase pentru organism ca Zn, Fe, Mg, Se, ele contin si vitaminele A, D,E, K, lipo solubile dar si compusi ai vitaminelor B si C desi acestea sunt hidrosolubile. Partile grase ale acestor uleiuri sunt constituite  din acizi grasi polinesaturati, cu un rol foarte important in metabolismul organismului si in reducerea colesterolului.


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coș  

produs (gol)

Sucuri din superfructe

Regulat - concentrat de enzime

Blog Dr.Pronat

Oferta de weekend - 1 RON
De ce iubim Pronat

DATE DE CONTACT


TELEFOANE
0757 555 301 Orange
0721 540 921 Vodafone
0784 718 775 Cosmote
0771 228 947 DigiMobil
0356 007 324 Tel/Fax

E-MAIL
info@pronat.ro

CONSULTANTA ONLINE
yahoo messenger